Billeder, der fanger blikket

Det umiddelbare indtryk er altafgørende i den nye medieverden. Du skal fange opmærksomheden på et splitsekund – og nå at skabe tillid og sympati. 

Fotos kan i koncentreret form fortælle, hvad der er vigtigst for dig og din virksomhed. Dine kunder – og ikke mindst dine potentielle kunder – møder dine medarbejdere i øjenhøjde. De er firmaets sjæl, omgivet af arkitektoniske rammer, der også fortæller en historie om, hvem I er.

Din virksomheds profil – mennesker og arkitektur

Mine mange års erfaring inden for portrætfotografering og som arkitekturfotograf giver mig de kompetencer, du og din virksomhed kan profitere af. København og omegn er min hjemmebane, og her kan jeg altid finde de rigtige steder, hvor netop dine produkter kan præsenteres bedst. 

Storby og natur – to dele af mit hjerte

Jeg elsker ”cityscapes” og har dyrket fotos af storbyer mange steder i verden. Men den anden halvdel af mit hjerte tilhører landskaber, hvor den vilde natur kommer til sin ret. Måske er det mere der, du har brug for mig som fotograf?

Fotos fastholder øjeblikket

Events hører med til mange virksomheders profilering og medarbejderpleje. Her er hastighed en afgørende faktor. Med mange års erfaring inden for sportsfotografi kan jeg fange stemningen i øjeblikket. Det gælder alt fra den hyggelige firmafest til store internationale konferencer.

Mine kompetencer spænder over alle typer fotografering, videooptagelser, redigering mv. - foruden workshops, hvor dine medarbejdere selv kan få kvalifikationer inden for disse områder.