Senja - Nord for Lofoten og mindst lige så flot

Jeg er netop hjemvendt fra Senja. Jeg har deltaget i en workshop med Lofototen Tours, hvor målet var at komme lidt ud i "hjørnerne" af den store norske nationalpark, 200 km nord for Polarcirklen.

Devils teeth ved Ersfjord

Devils teeth ved Ersfjord

Turen tog otte dage, og det var med begrænset held. Faktisk havde vi kun gode forhold i ca to dage. Flere storme drev fra Grønland ind over hele Nordnorge, og i slutningen var vi udsat for regn. Det resulterede i at det var meget glat at køre i bil. Vi havde een dag hvor forholdene var helt ideelle. Skyer men ikke for meget blæst og regn.

Tak til Brian Lowett for dette billede af mig

Tak til Brian Lowett for dette billede af mig

Jeg kommer helt sikker tilbage til Senja, men jeg vil næste gang ikke planlægge turen lang tid i forvejen. Vejret betyder ALT, og derfor vil jeg fremover bestille flybillet få dage forinden, så jeg kan være sikker på vejret er ok.