Grønland 5

Dagen er startet med nedpakning af lejr og afgang mod gletcher kl 10. Det havde stormet det meste af natten og teltet var vådt. Gletcheren befinder sig i bunden af fjorden, ca en times sejlads. Enestående oplevelse at være så tæt på en gletcher. Men også ret frustrerende, det var svært at fotograferer. Der var meget fugt i luften og vejret var ikke særlig godt. Efter en time fik vi nok, og tog afsted i båd med næste lejr. En ny vandretur mod en ny gletcher, som ligger længere inde i en dal. Vi klartrede op på en fjeldside for at fotograferer solnedgangen. Vi fik den men lyset var ikke noget at prale af. Stille nat med regn om morgenen. Vaders, usb batteri, Fjællraven jakke pakket ned og kommer tilbage med båd til Nanortalik, da jeg ikke havde brug for at slæbe det på turen gennem dalen.

Damon i rød jakke i baggrunden. Man lige se gletcheren i bunden af fjorden

Damon i rød jakke i baggrunden. Man lige se gletcheren i bunden af fjorden