Grønland 8

Dag 8

Tåge og kulde startede dagen. Godt kolde fik vi pakket lejren sammen, og startede vandreturen ud af dalen. Små otte kilometer senere var vi ved fjorden. Flot tur med massere af bjergsider. Men også meget ujævn terræn. Godt trætte fik vi frokost og ventede på en båd som ville tage os et lille stykke vej over fjorden, til den sidste og hårdeste stigning op på et plateau. Med en time forsinkelse kom en båd. Vi kom i land og gik i gang med forberedelserne, da Max fandt ud af vi var tæt på at skulle blive hængede på locationen i fire dage pga en uvejr. Enten blev vi i fire dage og kom forsinket hjem eller tog vi tilbage til Nanortalik med det samme. Føreren af vores “redningsbåd” Niels ville komme og hente os efter tre timer. I mens kom dagens første fører tilbage da han så at vi ikke var på vej op ad fjeldsiden. Han tog os på en 30 minutters tur rundt om et isbjerg. Meget flot. Niels kom til tiden og efter smuk tur på to timer vi var tilbage i Nanortalik. 

Et bad og en øl på lokale bar gik vi i seng. Dejligt at sove i en seng igen. 

Næste hele holdet samlet

Næste hele holdet samlet