Fototur til Lofoten

Efteråret er kommet. Det er højsæson for landskabsfotografi. Jeg har arrangeret en fototur til Lofoten for kun tre deltagere, og der er allerede to tilmeldte. Konceptet er anderledes denne gang. Man skal selv købe flybilletten til Evenest/Harstad. Jeg finder en AIRBNB hytte hvor vores base vil være i fem dage. Udgifterne vil ca være 400 dkr pr nat. Transporten under hele turen står jeg for.

Nordlys er magisk og jeg vil gøre alt for at vi kan få muligheden for at fotograferer det. Derfor skal man være parat til at tilbringe en del timer i bilen. Ellers byder området på fantastiske og helt egenstående muligheder for at landskabsfotografi, som vi selvfølgelig også vil fotograferer. Men hvis vejret er fuldstændig umuligt vil blive vi indendøre og arbejde med vores billeder.

I bilen vil der være mulighed for at varme vand på et primus, det er en kæmpe fordel at have lidt forsyninger med i bilen, da området er stort, og mulighederne for at finde en restaurant er temmelig begrænsede og ikke særlig eksotiske ! Regn med at vi skal drikke en del kaffe i bilen, og det er en fordel at fx at have noget frysetørret mad med, da vi nok nogle gang skal indtage aftensmad på fotolocation !

Jeg vil under hele turen hjælpe og undervise. Specielt med Nordlys er der flere forskellige ting man skal være opmærksom på. Når vejret ikke tillader fotografi, vil tiden blive brugt foran computerne med redigering og billed gennemgang. Samt evt undervisning i fx .billedbehandling.

Facts:

Start/Slut I Evenes/Harstad lufthavn 25/10 til 31/10 2019

Base i området omkring Ballstad

Øvrige udgifter: Overnatning ca 400 kr pr nat + forplejning

Pris 5000 kr - Betales inden den 15/10 2019

KUN EN PLADS TILBAGE - Tilmeldning kontakt mig på 20707510

Nordlys ved Uttakleiv

Nordlys ved Uttakleiv

Solnedgang i Waders !

Solnedgang i Waders !

Når man først har set nordlys, vil man altid have mere !

Når man først har set nordlys, vil man altid have mere !