WOOOW

Det fantastiske lille Sony Alpha 7RII bliver forsat testet. Var i sidste uge på Kullen og endnu en gang fik man noget af et chok, da man efterfølgende fik set filerne på computerskærmen.....


Yeti Adventure Race i Silkeborg

De nye spejlløse kameraer er fantastiske. Men de er stadig helt håbløse når det kommer til at bruge lange teler.

Her svømmer Kronprinsen i Gudenåen, da han deltog i Yeti Adventure Race i Silkeborg. Jeg brugte mit Nikon D4 og 200-400 mm 4.0. 4000 ISO, bl 4, og en 1/500. Sony har ikke lavet tele af denne klasse til deres FE kameraer, og der er ikke kommet nogle adaptere som virker med autofokus.

Den spejlløse fremtid

Mit nye Sony Alpha 7R mark II er ankommet. I en uges tid har jeg afprøvet kameraet, og er meget imponeret. Men jeg har også fundet ud af at for kunne teste kameraet fuld ud, kræver det de rigtige objektiver.  Jeg har startet ud med mit over 20 år gamle Leica Summicron 35 mm 2.0. Fantastisk objektiv, som passer godt til det kompakte Sony, men det har ikke autofokus, og alle indstillinger er manuelt. En ting er sikkert, det har en fantastisk opløsning.

Hele 42 megapixel

Hele 42 megapixel

Kraftigt beskåret

Kraftigt beskåret


For ti år siden i Thailand

Praktikanten tog telefonen den 26 december 2004. Og mindre end to dage efter var jeg i Phuket Thailand. De næste to uger vil jeg altid huske, man fik nogle oplevelser og indtryk som for altid vil være umulige at slette fra nethinden.

Herover er et skib ankommet til Krabi. Lasten er fyldt med lig i plastikposer fra Phi Phi øerne. 

Lee Filters Landscape Polariser

Man kan gøre mange ting i Photoshop. Men det vil nu altid være bedst, at man i optagelsen sørger for at komme så tæt på optimale som muligt. På min sidste tur til svenske Kullen, havde jeg for første gang Lee Filters Landscape Polariser med. Et kæmpe filter (105 mm) og sandelig ikke nogen billig løsning. Men sikken en effekt. 

Se på dette Youtube link: http://youtu.be/GiOiCdExrK4

 

Fantastisk dag på Kullen

SÅ er jeg gået i gang med en blog på mit site. Og jeg håber at jeg mindst en gang om ugen kan skrive et par linier. 

I går benyttet jeg mig af en dag uden opgaver, og tog til Sverige, nærmere betegnet Kullen. Jeg har i de seneste år været der mange gange. Især her på dette tidspunkt af året - hvor der ingen turister er - er Kullen fantastisk. Eneste "keeper" fra i går var billedet som ligger på forsiden.