Portrætfoto Sjælland og profil billeder til firma

Der er mange lejligheder, hvor det er væsentligt med et portrætfoto. Hvis du skal have taget et portrætfoto på Sjælland er jeg et rigtig godt valg. Jeg kan tilbyde mange års erfaring og kyndig udførelse så du får det portrætfoto du har fortjent. Jeg tilbyder ligeledes profil billeder til firmaer.

Min force som fotograf er at hele tiden udvikler mine kompetence. Jeg er gennemført professionel, hvilket er årsagen til at jeg bl.a. også tager pressefotos af kongefamilien, og kan tilbyde portrætfoto på Sjælland. Min store erfaring gør at jeg effektivt kan fange sindsstemninger og selve essensen af portrætfotoets indhold. Det gør at når du får lavet et portrætfoto på Sjælland af mig, vil du få et produkt du vil blive glad for. Jeg gør altid mit yderste for at gøre mine kunder tilfredse. Du vil her på siden kunne finde et godt udvalg af portrætfotos, taget på Sjælland af mig.

Som professionel fotograf ved jeg naturligvis hvordan at jeg fanger stemningen i billedet og vil gøre mit yderste for at skabe en afslappet stemning, så billedet kan blive naturligt og oplevelsen behagelig. Det gælder både portrætfoto og profil billeder til firmaer. Jeg vejleder selvfølgelig mine kunder i hvordan de skal poseres og får det opsat således at det ser naturligt ud. Det er vigtigt for mig at mine kunder føler sig godt tilpas, hvilket også giver langt de bedste billeder. Jeg er altid positivt stillet over for kundens ideer og forslag, men vejleder naturligvis i forhold til min erfaring. Når jeg foretager et portrætfoto på Sjælland har jeg en masse udstyr til rådighed, men har selvfølgelig alt det nødvendige udstyr når jeg skal ud af huset.

Det er vigtigt at portrætfotoet ikke virker for opsat og ofte når man tænker på portrætfoto forestiller man sig en, der sidder statisk og kigger direkte ind i objektivet. Dette er dog langt fra altid tilfældet og faktisk kan en mere naturligt billede, men det kommer ofte an på hvilken sammenhæng billedet bliver taget – og ikke mindst hvad det skal bruges til. Portrætfotos, der bliver taget mere uformelt – også omtalt kan være Candid – kan være godt til for eksempel bryllupsbilleder, men det er naturligvis en smagssag. Candid kan til visse virksomheder være velegnede som profil billeder til firmaer, hvor det i andre sammenhænge kan virke malplaceret. Hvis du er i tvivl om hvilken type, der vil passe dig bedst når du skal have taget portrætfoto på Sjælland eller profil billeder til firma vejleder jeg gerne.

Som en del af mit felt redigere jeg og tilpasser jeg billederne. F.eks. kan billederne forbedres ved at ændre farver og nuancer. Det er muligt at gøre farverne mere intense og uønskede hudpletter, røde øjne mm. kan redigeres væk. Jeg gør altid mit yderste for at kunden tager sig godt ud på portrætfotoene, der kan blive taget her på Sjælland.

Da jeg benytter mig af moderne og professionelt udstyr kan jeg meget hurtigt tilbyde mine kunder en oversigt over de billeder, der er blevet taget og vejlede dem i forhold til udvælgelse.

Et portrætfoto kan benyttes som profil billeder til firma og jeg tager naturligvis gerne ud til firmaer.

Profil billeder til firma er en vigtig del af firmaets visuelle identitet. Det skaber en relation til kunder eller samarbejdspartnere, der visuelt formidler en hvis tryghed. Derfor er det ikke uvæsentligt at profil billeder til firma er taget af en professionel.

 

Sportsfotografi

Det er ikke mange andre former for fotografi, der kan leve op til den krævende arbejdsopgave, det er at levere sportsfotografi. Alt skal gå hurtigt. Billedet skal tages i det rette sekund, og fotografen skal være i stand til at kunne følge med hurtigt skiftende bevægelser og lokationer – f.eks. på en fodboldbane. Der er ikke tid til at skifte objektiver, og billederne skal kunne leveres hurtigt, efter de er blevet taget. Det kræver derfor mange evner, træning og erfaring for at kunne leve op til sportsfotografi. Jeg har mange års erfaring som sportsfotograf og kan tilbyde kvalitet og hurtig levering af billeder.

Det er alt ved sportsfotografi, der går hurtigt. Det er bevægelserne, hvor de befinder sig, hvor hurtig fotografen skal være og ikke mindst, hvor hurtigt pressen skal bruge billederne. Med den stadigt stigende mediedækning og pressehjemmesider, der bliver konstant opdateret, er det vigtigt for fotografen at kunne følge med. Billedet af det perfekte skud skal kunne ses online, kun minutter efter at det er sket. Derfor ligger jeg altid vægt på at kunne levere mine billeder hurtigt. Jeg kan levere billedet inden for et minut, så det kan ligges direkte op på siden. Det er af stor betydning for mig, at jeg kan levere hurtigt, men det er særligt vigtigt i forbindelse med sportsfotografi.

Fordi mange elementer skal gå hurtigt i sportsfotografi, er det også yderst krævende. Derfor er det godt, hvis fotografen hele tiden vedligeholder sin kompetence inden for området, da man hurtigt kan komme ud af træning. Jeg gør selv, hvad jeg kan for at vedligeholde mine kompetencer inden for sportsfotografi. Det er pga. de høje hastigheder, og det niveau af opmærksomhed det kræves for at fange hændelsen på det rigtige givne tidspunkt. I sportsfotografi ønsker man fronten af cyklisten, idet han passerer hurtigt forbi og ikke af hans baghjul. Så det har stor betydning, at man som fotograf beregner, hvornår billedet skal tages, og de beregninger kan kun foretages ud fra erfaring og øvelse. Dette har gavnet mig meget de gange, hvor jeg har foretaget sportsfotografi ved Tour De France og diverse fodboldkampe mm. Jeg ved, hvor krævende det er, og hvor vigtigt det er, at jeg er forberedt. Mine evner skal holdes ved lige for at kunne tilbyde mine kunder den bedste kvalitet. Derfor betyder det meget for mig at vedligeholde kompetencerne.

Hvis du gerne vil have en professionel fotograf til at foretage sportsfotografi, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

De elementer, der gør sig gældende hos sportsfotografi, er de samme, som gør sig gældende for f.eks. eventfotografi. Hvis en virksomhed afholder et event, hvor der vil foregå meget underholdning eller løbende skal have lagt billeder op på en hjemmeside eller blog i forbindelse med eventet, vil kompetencer brugt i sportsfotografi være yderst nyttige. Min baggrund indenfor bl.a. sportsfotografi, har også givet mig opgaver, som tidligere har været i relation til eventfotografi. SÅ hvis du er en virksomhed, der afholder en eller anden form for arrangement, der kræver en hurtig fotograf – både mht. udførelse og levering – er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Et stort udvalg af mine billeder inden for sportsfotografi kan findes her på siden.

 

Erhvervsfotograf Sjælland / firmafotograf København
Fotografier og videoer er en vigtig del af en virksomheds image og visuelle identitet. Vores samfund bygger i større og større grad på online og sociale medier, hvor det visuelle er med til at skabe en forbindelse mellem os og vores kunder. For erhverv er det af stor betydning at have et ansigt ud ad til og vise sine ansatte frem, da det giver både et tilhørsforhold og tryghed hos nuværende og potentielle kunder. Derfor er det vigtigt at have en dygtig og kyndig erhvervsfotograf til at tage billederne. Det er det jeg kan tilbyde som erhvervs fotograf på Sjælland og firmafotograf i København.

Som virksomhed betyder det meget at have et godt ansigt ud ad til og at skabe et godt forhold til sine kunder. Især hvis kunderne har en fast kontaktperson, er det meget relevant for dem, at se hvem det er de taler med. Det giver kunden en følelse af et bedre kendskab og en følelse af tryghed. Det kræver, at det er nogle gode billeder. Derfor er det vigtigt at have en professionel til at udføre det – som f.eks. en firmafotograf i København, hvis det er der virksomheden er placeret. 

Jeg er primært erhvervsfotograf på Sjælland, men jeg er naturligvis fleksibel og tager gerne opgaver andre steder i landet. Som erhvervsfotograf på Sjælland og firmafotograf i København tager jeg ud til både små og store virksomheder, hvor I kan gøre gavn af mine mange års erfaring, hurtig udrykning og hurtig levering af billederne. 

Herudover tilbyder jeg som erhvervsfotograf på Sjælland også billedredigering, der frembringer det absolut bedste i billederne. Billedredigeringen er vigtig for at man kan få den bedste fremtræden, og som firmafotograf i København har jeg god erfaring med dette.

Erhvervsfotograf på Sjælland til Facebook og Linked In
Vi bruger i større grad de sociale medier – ikke kun privat, men også som virksomhed. Billeder er en stor del af de sociale medier og forbedrer kommunikationen med dine followers, da det vækker mere opsigt. Herudover er det med til at skabe bedre genkendelighed og tryghed mellem firmaer og kunder. En lokal kendt fotograf – som f.eks. en firmafotograf i København – vil være i stand til at give din virksomhed de rette råd og vejledning. Et professionelt billede er en vigtig del af, at skabe det rigtige indtryk på de sociale medier, så hvis du leder efter en dygtig og lokal erhvervsfotograf på Sjælland eller en firmafotograf i København så kontakt mig endelig. 

Erhvervsfotograf på Sjælland med kompetencer for video
Ud over mine kompetencer som Erhvervsfotograf på Sjælland, har jeg også mange andre kvalifikationer og evner. En af disse kompetencer er video, hvor jeg bl.a. har erfaring som video journalist. Video er for mange virksomheder en fordel. Det er en god præsentation af firmaet, som kan appellere til et bredere publikum både på firmaets hjemmeside og på de sociale medier. Video er ofte undervurderet af virksomheder, men faktisk giver det rigtig gode muligheder for at reklamere og komme i kontakt med kunder. Så hvis du alligevel har behov for en erhvervsfotograf på Sjælland eller en firmafotograf i København, kan det være en god ide at tage video med i dine overvejelser.