Virksomhedsfotografi

Danchip på DTU i Lyngby

Danchip på DTU i Lyngby

FM - 000254 - Final.jpg
 

Fotografier og videoer er en vigtig del af en virksomheds image og visuelle identitet. Vores samfund bygger i større og større grad på online og sociale medier, hvor det visuelle er med til at skabe en forbindelse mellem os og vores kunder. Derfor er det vigtigt at have en dygtig og kyndig erhvervsfotograf til at tage billederne. Det er det jeg kan tilbyde som erhvervs fotograf.

Som virksomhed betyder det meget at have et godt ansigt ud ad til og at skabe et godt forhold til sine kunder. Især hvis kunderne har en fast kontaktperson, er det meget relevant for dem, at se hvem det er de taler med. Det giver kunden en følelse af et bedre kendskab og en følelse af tryghed. Det kræver, at det er nogle gode billeder. Derfor er det vigtigt at have en professionel til at udføre det.
Jeg arbejder primært på Sjælland, men jeg er naturligvis fleksibel og tager gerne opgaver andre steder i landet. 

Erhvervsfotograf på Sjælland til Facebook og Linked In
Vi bruger i større grad de sociale medier – ikke kun privat, men også som virksomhed. Billeder er en stor del af de sociale medier og forbedrer kommunikationen med dine followers, da det vækker mere opsigt. Herudover er det med til at skabe bedre genkendelighed og tryghed mellem firmaer og kunder. Et professionelt billede er en vigtig del af, at skabe det rigtige indtryk på de sociale medier, så hvis du leder efter en dygtig og lokal erhvervsfotograf på Sjælland så kontakt mig endelig

Erfaring er vigtig  Jeg er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole, arbejdet som fotograf hos Berlingske Media i otte år, samt over fem år som freelance. Min erfaring er stor og her er et udpluk af mine kunder:

Berlingske Media (B.T, Scanpix og Berlingske)

Polfoto (Politiken og Ekstra Bladet)

Allermedia (BIlled Bladet, Ude og Hjemme, og Søndag)

Interflora

Danchip

Københavns Kommune

Frederiksberg Kommune

Visit Vestsjælland

Innomize

Gaihede


.